top of page

Juist omdat het er zo gewoon is,   
is deze plek zo markant

Avondkaart

Genieten op z'n Peels

Voorgerechten

 

Kipsalade   (voorgerecht)  10,25 (maaltijdsalade)  17,95

Kruidig gebakken kipstukjes, geserveerd op een salade met bosui, croutons, knoflookdressing, gekookt ei en oude kaas.


Visserij salade   (voorgerecht)  12,10    (maaltijdsalade)  21,30

Salade van gerookte makreel, scampi’s, zalmforel, gekookt ei, rauwkost en een knoflookdressing.


Geitenkaassalade   (voorgerecht)  11,50  (maaltijdsalade)  19,60

Salade van geitenkaas, pastinaakchips, cranberrycompote, gedroogde tomaat

en een Old Amsterdam bitterbal.


Vegan salade   (voorgerecht) 10,85  (maaltijdsalade) 18,95

Veganistische salade met gebakken spinazie, champignons, kikkererwten, gepofte tomaatjes en een Franse vinaigrette.


Carpaccio   14,30

Carpaccio met salade, oude kaas, pijnboompitjes en truffelmayonaise.







Soepen

 

Seizoenssoep   menuprijs

Per jaargetijde passen we deze soep aan. Zie ons seizoensmenu


Tomatensoep   7,25

Gebonden tomatensoep met spekjes, ui en room.


Zondagse soep   7,60

Heldere runderbouillon met soepvlees, boerensoepgroenten en vermicelli.



Soepen worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter





Vleesgerechten

 

Seizoensschotel-vlees   menuprijs

Per seizoen een wisselend hoofdgerecht.

Zie ons seizoensmenu.


Varkenshaas   25,60

Varkenshaas met een uien-roomsaus en spekjes.


Kalfsoester   26,70

Kalfsoester met paddenstoelensaus.


Biefstuk   (naturel)  26,70

Biefstuk   (gebakken champignons)  29,95

Biefstuk  (pepersaus of champignon-roomsaus)  29,45


Schnitzel   (naturel)  22,20

Schnitzel   (gebakken champignons)  25,95

Schnitzel   (pepersaus of champignon-roomsaus)  25,45





Visgerechten

 

Seizoensschotel-vis   menuprijs

Per seizoen een wisselend hoofdgerecht.

Zie ons seizoensmenu.


Matelot   26,50

Trio van kabeljauw, zalm en victoriabaars met een kruidensaus.


Tongschar   27,50

Gebakken tongschar met een witte wijnsaus.


Bovenstaande gerechten worden geserveerd met groenten, friet en salade.

Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.


Zalmforel  26,25

Gepocheerde zalmforel op ricotta-spinazie ravioli.


Als bijlage: salade





Vegetarisch

 

Ravioli   22,80

Ricotta-spinazieravioli met tomaten basilicumsaus en gegratineerd met mozzarella.


Als bijlage; salade





Veganistisch

 

Burger   22,80

Veganistische burger met bospaddenstoelen kroketjes, heksenkaas, gegrilde groenten en champignons.


Als bijlage: friet en vegan mayonaise





Extra's

 

Voor alle hoofdgerechten geldt:


  • Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.


  • Extra salade of groenten   4,40

  • Extra portie friet of gebakken aardappelen   3,65






Nagerechten

 

Seizoenstoetje   menuprijs

Per jaargetijde passen we ons toetje aan,

zie ons seizoensmenu.


Petit four   8,50

Nutella-room petit four met maple-walnootijs, slagroom en caramelsaus.


De Contente mens   7,90

Gewoon en vertrouwd: vanille-roomijs, straciatella-ijs met warme

chocoladesaus en slagroom.


Creme brulee   8,95

Creme brulee met slagroom vanilleroomijs en warme kersen.


Kaasplenkske   11,60

Kaasplankje met vier soorten kaas. Castello Blue,

Brie, geitenkaas, en oude kaas, roggebrood,

druifjes, noten, honing en dadel-vijgen balsamico.


Twee in één  8,75

Een combinatie van vanilleroomijs, nutella petit four, arretjescake, slagroom

met een koffie of thee naar keuze.


Snoepkonten-koffie   9,45

Voor wie het toch niet kan laten: een kopje koffie,

thee of cappuccino met een klein likeurtje, een tipje

slagroom, een puntje huisgemaakte arretjescake

en nog enkele wisselende items.


Menukaarten

Seizoensmenu

Seizoensmenu

Dagkaart

Dagkaart

Bierkaart

Bierkaart

bottom of page