Juist omdat het er zo gewoon is,
is deze plek zo markant
Avondkaart
Genieten op z'n Peels
Voorgerechten
Kipsalade (voorgerecht) 10,25 (maaltijdsalade) 17,95
Kruidig gebakken kipstukjes, geserveerd op een salade met bosui, croutons, knoflookdressing, gekookt ei en oude kaas.
Visserij salade (voorgerecht) 12,10 (maaltijdsalade) 21,30
Salade van gerookte makreel, scampi’s, zalmforel, gekookt ei, rauwkost en een knoflookdressing.
Geitenkaassalade (voorgerecht) 11,50 (maaltijdsalade) 19,60
Salade van geitenkaas, pastinaakchips, cranberrycompote, gedroogde tomaat
en een Old Amsterdam bitterbal.
Vegan salade (voorgerecht) 10,85 (maaltijdsalade) 18,95
Veganistische salade met gebakken spinazie, champignons, kikkererwten, gepofte tomaatjes en een Franse vinaigrette.
Carpaccio 14,30
Carpaccio met salade, oude kaas, pijnboompitjes en truffelmayonaise.
Soepen
Seizoenssoep menuprijs
Per jaargetijde passen we deze soep aan. Zie ons seizoensmenu
Tomatensoep 7,25
Gebonden tomatensoep met spekjes, ui en room.
Zondagse soep 7,60
Heldere runderbouillon met soepvlees, boerensoepgroenten en vermicelli.
Soepen worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter
Vleesgerechten
Seizoensschotel-vlees menuprijs
Per seizoen een wisselend hoofdgerecht.
Zie ons seizoensmenu.
Varkenshaas 25,60
Varkenshaas met een uien-roomsaus en spekjes.
Kalfsoester 26,70
Kalfsoester met paddenstoelensaus.
Biefstuk (naturel) 26,70
Biefstuk (gebakken champignons) 29,95
Biefstuk (pepersaus of champignon-roomsaus) 29,45
Schnitzel (naturel) 22,20
Schnitzel (gebakken champignons) 25,95
Schnitzel (pepersaus of champignon-roomsaus) 25,45
Visgerechten
Seizoensschotel-vis menuprijs
Per seizoen een wisselend hoofdgerecht.
Zie ons seizoensmenu.
Matelot 26,50
Trio van kabeljauw, zalm en victoriabaars met een kruidensaus.
Tongschar 27,50
Gebakken tongschar met een witte wijnsaus.
Bovenstaande gerechten worden geserveerd met groenten, friet en salade.
Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.
Zalmforel 26,25
Gepocheerde zalmforel op ricotta-spinazie ravioli.
Als bijlage: salade
Vegetarisch
Ravioli 22,80
Ricotta-spinazieravioli met tomaten basilicumsaus en gegratineerd met mozzarella.
Als bijlage; salade
Veganistisch
Burger 22,80
Veganistische burger met bospaddenstoelen kroketjes, heksenkaas, gegrilde groenten en champignons.
Als bijlage: friet en vegan mayonaise
Extra's
Voor alle hoofdgerechten geldt:
Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.
Extra salade of groenten 4,40
Extra portie friet of gebakken aardappelen 3,65
Nagerechten
Seizoenstoetje menuprijs
Per jaargetijde passen we ons toetje aan,
zie ons seizoensmenu.
Petit four 8,50
Nutella-room petit four met maple-walnootijs, slagroom en caramelsaus.
De Contente mens 7,90
Gewoon en vertrouwd: vanille-roomijs, straciatella-ijs met warme
chocoladesaus en slagroom.
Creme brulee 8,95
Creme brulee met slagroom vanilleroomijs en warme kersen.
Kaasplenkske 11,60
Kaasplankje met vier soorten kaas. Castello Blue,
Brie, geitenkaas, en oude kaas, roggebrood,
druifjes, noten, honing en dadel-vijgen balsamico.
Twee in één 8,75
Een combinatie van vanilleroomijs, nutella petit four, arretjescake, slagroom
met een koffie of thee naar keuze.
Snoepkonten-koffie 9,45
Voor wie het toch niet kan laten: een kopje koffie,
thee of cappuccino met een klein likeurtje, een tipje
slagroom, een puntje huisgemaakte arretjescake
en nog enkele wisselende items.